Referenciák

Partnereink, akik már új ügyfeleket szereznek weboldalukkal. 

Web-Racio.hu

Sötétszürke-fehér-kék színkombináció, vállalati dizájn. Egyszerű letisztult megjelenés, a középpontban a tartalom - a szakmai cikkek. Az oldalon minimális a képek aránya, így az oldal betöltődési sebessége szédületesen gyors. A fénysebességgel és a mobilbarát optimalizált megjelenéssel az oldal egyre jobb helyezéseket ér el a Google találati listájában.

Panyolafeszt.hu

Fesztiváloldal zöld-szürke-fehér színekben, vidéki hangulatot idéző dizájn. Mozgalmas, folyamatosan frissülő tartalommal rendelkező, informatív megjelenésésű portál, erősen médiacentrikus (képi- videó-) tartalommal. Az oldalon igen nagy a képek és videók aránya, ennek ellenére az oldal betöltődési sebessége kiváló. Az aktuális tartalom mellett egy archivum is ki lett alakítva, ahol a látogatók a korábbi évek fesztiváljainak hangulatát idézhetik fel.

Panyola.hu

Önkormányzati oldal merész, újszerű dizájnnal. Az oldalon a nagy méretű képek dominálnak, az egyes lapok színvilága egyedi módon a tartalomhoz illeszkedik. A végletekig letisztult megjelenés. Az oldalhoz külön galéria tartozik, melyben a látogató átélheti a nagy felbontású képek gördülékeny, akadálymentes tallózását. Az oldalon a település lakosainak lehetősége van a testületi ülésekről és az egyéb felhívásokról első kézből tájékozódni.

Emiinchildrensland.com

A merész szürke-fehér-piros-ciklámen színkombináció, egyedi dizájnt takar, mely illeszkedik az oldal kézműves tartalmához. Változatos képi tartalomhoz illő dizájn, középpontban a cikkek, rengeteg nagy felbontású képpel. Az oldal gerince a blog rész, mely a "hátán viszi" a tartalmat. Az oldalt újra fejlesztjük, ezúttal új - az értékesítéshez kapcsolódó - funkciókkal kibővítve azt.

Talas-majorvendeghaz.hu

Az oldal barna-zöld-fehér színvilága a vidék hangulatát idézi. A kivitelezést kihívássá tette, hogy a vendégház még nem készült el, így a vendégházról nem álltak rendelkezésre valós képek, csak a látványtervek digitális 3d-s képei. Amint a ház elkészül, lehetőség lesz az oldalon szobát foglalni és a vendégkönyvbe leírni a tapasztalatokat, élményeket. Az oldal apropója volt hogy a közbeszerzéshez szükséges adatokat, a folyamat során létrejött dokumentumokat folyamatosan elérhetővé tegyük, erre egy külön lap került kialakításra.